ialovenionline
20210803 182816 scaled

Video// Locuitorii solicită instalarea de limitatoare de viteză pe strada Petre Ștefănucă

31 iulie 2021
392 vizualizări

În susținerea locuitorilor din regiune „căminilor” din orașul Ialoveni lansăm o petiție pentru a le face cunoscută și auzită problema, oamenii solicită instalarea de limitatoare de viteză pentru că șoferii gonesc cu o viteză foarte mare și le pun în pericol viața. 

Ne adresăm din numele mai multor familii din blocurile nr. 34,36,36 A, 36 B, unde-și au locuința mai bine de 700 de locatari , inclusiv mulți copii , oameni invalizi și persoane de vârstă înaintată. Strada P. Ștefanucă este intensiv circulată de toate tipurile de transport , inclusiv și cele de mare tonaj, aproape 24/24 ore. Cu mare greu se face trecerea pe pietonala instalată vis-a-vis de blocul nr. 34, șoferii nu respectă regulile, marcajul, semnele instalate, de asemenea limitare vitezei de în curbe, fiind stabilită pe această porțiune de drum 30 km/oră Ne adresăm conducerii APL laloveni pentru sprijin în instalarea limitatoarelor de viteză pe str. P. Ștefanucă, la intersecțiile cu str. Salcîmilor și str. A. Hajdeu, pentru asigurarea securitatea vieții cetățenilor la traversarea străzii P. Ștefanucă în ambele sensuri. Vă amintim, stimați demnitari publici, că nu demult pe str. Ștefân cel Mare a fost strivită o minoră care de asemenea a fost locatari casei nr. 34. Prea puține concluzii s-au tras din urma acestei tragedii !!! Mai este nevoie de sacrificii omenești pentru a ne face auziți? Sperăm la soluționarea rapidă a probleme nominalizate în demersul dat, sub care semnăm locatarii blocurilor din strada Petre Ștefănucă, or Ialoveni.

Petiția o puteți semna aici: https://www.petitieonline.com/locuitorii_solicit_instalarea_de_limitatoare_de_vitez_pe_strada_petre_tefnuc


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările