ialovenionline
sursa foto: Veaceslav Aftene/FbColectarea deșeurilor de la platforma de pe stradela Testimițeanu de către Gospodăria comunală Ialoveni // Foto Veaceslav Aftene

VIDEO// Managementul deșeurilor în orașul Ialoveni – subiect pus în discuții în cadrul unei dezbateri online

20 mai 2021
654 vizualizări

Managementul deșeurilor în orașul Ialoveni a fost subiectul unei dezbateri publice organizate de echipa IaloveniOnline la data de 18 mai 2021. Din cauza pandemiei, dezbaterea a avut loc online, iar la discuții au participat factori de decizie din orașul Ialoveni, specialiști în domeniu, dar și cetățeni ai orașului care au manifestat interes pentru subiectul respectiv.

Subiectul dezbaterii a fost selectat în urma unui sondaj realizat în grupul de Facebook „Ialoveni – orașul soarelui”, cel mai numeros grup activ de Facebook din orașul Ialoveni. Scopul propus al evenimentului a fost schimbul de idei și opinii, punerea în discuție a modalităților prin care poate fi îmbunătățită situația privind managementul deșeurilor în orașul Ialoveni.

Evenimentul, moderat de administatorul IaloveniOnline, Andrei Hîncu, a avut în calitate de invitați:

• Sergiu Armașu, primarul orașului Ialoveni;

• Tatiana Danu, contabilă șefă, IM Gospodăria Locativ Comunală Ialoveni;

• Veaceslav Scoarță, șeful Secției Securitate Publică, Inspectoratul de Poliție Ialoveni;

• Iuliana Cantaragiu, director adjunct, Centrul Național de Mediu.

În cadrul dezbaterii au fost puse inclusiv întrebările culese de la cetățeni. De asemenea, cei interesați au putut interveni live, în timpul evenimentului, cu întrebări, sugestii și opinii.

Dezbaterea a fost organizată în cadrul proiectului „IaloveniOnline – media locală în interesul comunității”, implementat cu suportul Asociației Presei Independente.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările