ialovenionline
barbat jefuit costesti 2023Foto: captură video politia.md

(VIDEO) Momentul în care un bărbat este jefuit în stradă, surprins de camerele de supraveghere, la Costești

8 ianuarie 2024
529 vizualizări

Doi indivizi au fost încătușați, după ce au jefuit în stradă un bărbat. Cazul a avut loc în seara de 27 decembrie 2023, în localitatea Costești, anunță Inspectoratul General al Poliției.

Bărbatul de 71 de ani, din localitatea Costești, a sesizat Poliția precum că ar fi fost jefuit în stradă de către două persoane necunoscute, care l-au atacat și i-au sustras portmoneul și telefonul mobil, după care au fugit într-o direcție necunoscută. 

„În urma măsurilor întreprinse de oamenii legii suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați de 24 și 45 de ani, consăteni de-ai victimei”, se menționează în comunicatul IGP.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea  infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 de lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările