ialovenionline
Eveniment la sectia pediatrie 2019O fotografie din arhive de la un eveniment organizat la secția Pediatrie din Spitalul raional la 1 iunie 2019

VIDEO// Nu va mai fi redeschisă SECȚIA COPII din cadrul Spitalului raional Ialoveni

20 iulie 2021
821 vizualizări

În anul 2020, odată cu deschiderea secțiilor cu profil COVID-19 în Spitalul raional Ialoveni, Secția Peditatrie, care activa la unul din etajele blocului principal al spitalului, a fost închisă.

Ulterior mai mulți locuitori din orașul, raionul Ialoveni se tot întreabă când vă fi redeschisă acestă secție de peditatrie.

La una din ședințele Comisiei raionale de sănătate publică l-a întrebat pe directorul Spitalului raional Ialoveni, Dinu Șargu, despre situația Secției Peditatrie.

Răspunsul directorului a fost următorul:

„Am făcut niște calcule și practic pacienți-copii nu sunt, mai ales pe perioada care a fost pandemică. Este interzisă activitatea în incinta instituției cu profil terapeutic sau covid a secțiilor peditatrie. Nici pe viitor nu va fi redeschisă.”

Vedeți și video cu afirmațiile directorului Spitalului raional laloveni:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările