ialovenionline

VIDEO// PNL a lansat un spot pentru alegerile europarlamentare: Construim în România, construim și în Basarabia, puternici în Europa

28 mai 2024
231 vizualizări

Partidul Național Liberal din România a lansat un spot înainte de alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, în care a prezentat principalele succese ale formațiunii și aportul său la formarea și dezvoltarea României și a neamului românesc.

Viața partidului ține cât o națiune, pe care o inspiră să meargă mai departe. Ea depinde mereu de mai binele pe care a reușit să-l facă. Noi suntem Partidul Național Liberal, cel mai vechi partid din Uniunea Europeană. Am fost mintea și sufletul Unirii Principatelor Române, am creat Banca Națională și un sistem monetar modern, am început construcția de drumuri, școli și spitale într-o Românie care abia se năștea” se notează în spotul PNL.

Partidul a mai relatat despre aportul său la evenimentele definitorii pentru propășirea neamului românesc. Astfel, în spot se amintește că, în 1866, PNL a scris Constituția României moderne, iar în 1877 și 1918 și-a adus aportul la Proclamarea Independenței și, respectiv, la Marea Unire.

Am mers și vom merge la Bruxelles fără orgolii personale, am cerut și vom cere dreptul românilor noștri. Pe 9 iunie, puneți ștampila pe Săgeata Liberală. Construim în România, construim și în Basarabia, puternici în Europa” se conchide în spotul realizat de PNL.

(P) CMF: 41240003


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările