ialovenionline

Guvernare locală

163585047 3863864417027886 3925072874038843871 n

Video// Reprezentanții Bisericii Ortodoxe și Comisia raională de Sănătate publică Ialoveni în discuții

22 martie 2021
683 vizualizări

După ce prin decizia Comisiei Teritoriale Extraordinare pentru Sănătate Publică Ialoveni a fost restricționată participarea enoriașilor la slujbele bisericești, reprezentanții Bisericii Ortodoxe din raionul Ialoveni au solicitat să fie organizată o nouă ședință a Comisiei pentru a-și expune punctul de vedere.

Ședința, liveul căreia îl puteți vedea aici, a avut loc joi, 18 martie. Discuțiile au durat mai mult de oră, dar Comisia raională de Sănătate publică nu și-a schimbat decizia.
Au fost făcute doar niște precizări: slujbele pot avea loc în continuare, dar este restricționată participarea în număr mare a enoriașilor și lăcășele de cult le pot organiza afară, sonoriza sau transmite online.

Poliția din Ialoveni a insistat că accesul oamenilor în biserici să fie restricționat și au promis că vor monotoriza cu strictețe respectarea deciziei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările