ialovenionline

Guvernare locală

Scutaru Ion Sef nou la Directia Generala EducatieNoul șef al Direcției Generale Ialoveni este felicitat de președintele raionului // Foto de Veaceslav Aftene

VIDEO// Șef nou la Direcția Generală Educație Ialoveni. A fost numit azi prin decizia Consiliu raional

14 mai 2021
2348 vizualizări

Direcția Generală Educație Ialoveni are un șef nou în persoana pedagogului din satul Costești, profesor la Liceul Teoretic Costești, Ion Scutaru.

Pedagog din anul 2011 în Costești, dar și slujitor al bisericii, din anul 2012, în calitate de diacon la o biserică din satul Costești, Ion Scutaru a fost declarat câștigător al concursului organizat de Consiliul raional Ialoveni.

La concurs au mai participat și profesoara din Ialoveni, Ana Doschinescu și Galina Nița, care deținea interimatul la conducerea DGE IALOVENI.

Noul conducător al DGE IALOVENI a afirmat că se va ghida în activitatea sa de principiul: „de a uni diversitatea în unitate, adică diversitatea de gândire în unitatea de învățământ” și că va miza mult pe susținerea consilierilor raionali.

A fost votat în funcție de majoritatea consilierilor.

Decizia numire sef la educatie
Nota info numirea sef la educatie
Comisia concurs sef educatie


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările