ialovenionline
bmw viteza ialoveni 2021

VIDEO// Șoferul BMW-ului care circula cu viteză excesivă prin orașul Ialoveni, identificat și amendat de poliție

20 august 2021
2152 vizualizări

Momentul în care un BMW circulând cu viteză excesivă, a încălcat mai multe reguli de circulație, a fost surprins pe o cameră de bord a unui locuitor al orașului Ialoveni. Evenimentul a avut loc pe data de 17 august 2021, pe strada Iurie Gagarin, pe trecerea de pietoni din preajma Gimnaziului “Grigore Vieru”.

În urma sesizării pe grupul de Facebook Ialoveni – orașul soarelui, Inspectoratul de Poliție Ialoveni a identificat conducătorul auto, dovedindu-se a fi un bărbat în vârsta de 28 ani, din localitatea Hansca, care a fost sancționat în conformitate cu prevederile art. 240 alin. (3) și art. 241* alin. (1) Cod Contravențional, cu amendă în mărime de 60 unități convenționale (3000 lei) și 5 puncte de penalitate.

IaloveniOnline încurajează cetățenii să semnaleze neregulile din localitate pe site, la compartimentul Sesizări www.ialovenionline.md/sesizari, cât și pe rețelele de socializare.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările