ialovenionline

Guvernare locală

spital raional ialoveni 19 04 2021

VIDEO// Sporurile la salarii pentru șefii unităților medicale din raion – motiv de ceartă între consilierii raionali

5 iulie 2021
438 vizualizări

Mai mult de oră n-au putut decide consilierii raional cât spor performanță la salariu să mai acorde șefilor din medicina din raionul Ialoveni.

Au tot discutat și s-au contrat, ca în final să aprobe datele care au propuse inițial în proiectele de decizie.

Discuții au provocat mai ales aspectele ce țin e evaluarea performanțelor de activitate a centrelor de sănătate din Ialoveni. O parte din consilieri au propus ca celor care au indicatori slabi de evaluare să le fie micșorat sporul la salariu, alții dimpotrivă, afirmau că trebuie încurajați cu menținerea sporului.

Astfel, discuțiile în jurului primului proiect de decizie din cadrul ședinței Consiliului raional din 15 aprilie a durat peste o oră. Iar după a fost decisă o pauză.

Cum s-au contrat și ce au discutat consilierii puteți vedea în video pe link. Este filmarea primei părți a ședinței CRI din 15 aprilie. Iar mai jos puteți vedea decizia  cu informații despre sporul în % la salarii.

sporuri salarii medicina15.04.21 1
sporuri salarii medicina15.04.21 2
sporuri salarii medicina15.04.21 3
sporuri salarii medicina15.04.21 4

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările