ialovenionline
Screenshot 2022 11 16T162820.921

VIDEO// Un bărbat din Țipala, prins în stare avansată de ebrietate la volan

16 noiembrie 2022
287 vizualizări

Un echipaj al Inspectoratului de Poliție Ialoveni a depistat un șofer în stare de ebrietate, ce se deplasa cu un BMW în apropierea localității Răzeni. Acesta a fost stopat noaptea trecută în jurul orei 2:30.

Potrivit oamenilor legii, automobilul se deplasa haotic, respectiv, a fost somat să oprească. Inițial, bărbatul a refuzat să stopeze, iar în cele din urmă s-a conformat. S-a dovedit că la volanul mașinii era un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din Țipala.

În urma testării alcoolscopice, s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,33 mg/l.
Bărbatul a fost înlăturat imediat de la volanul mașinii, iar automobilul a fost ridicat și transportat la parcarea specială.
Acesta urmează a fi cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat, pentru care riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările