ialovenionline
urmarire nimoreni

VIDEO// Urmărire ca-n filme la Nimoreni. Un minor a pus pe jar oamenii legii

30 martie 2021
727 vizualizări

Imagini video cu urmărirea unei mașini de către poliție au fost publicate pe o rețea de socializare de către un locuitor al satului Nimoreni.

Potrivit Ofițerului de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Olesea Gherman, la volanul automobililui de marca VAZ s-a aflat un minor de 15 ani. Deoarece conducea cu viteza excesiva, șoferul a atras atenția poliției și a fost somat să se oprească. Minorul a ignorat cerințele angajaților poliției și a încercat să fugă, însă la scurt timp a fost stopat.

Autoturismul se află în acest moment la Inspectoratul de Poliție Ialoveni, iar părinții băiatului riscă o pedeapsă în conformitate cu art. 63 al Codului Contravențional „Neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, de educare şi de instruire a copilului”.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările