ialovenionline
20211107 donare sange scaled

Zile de donare a sângelui vor fi organizate în Ialoveni și Răzeni

8 noiembrie 2021
511 vizualizări

În orașul Ialoveni și în satul Răzeni vor fi organizate zile de donare a sângelui. Potrivit unei dispoziții a președintelui raionului, Mihail Silistraru, în Centrul de Sănătate Ialoveni ziua de donare a sângelui va avea loc la 19 noiembrie, iar în Centrul de Sănătate Răzeni – la 30 noiembrie.

Conform dispoziției, primarii localităților Răzeni, Cărbuna și Ialoveni vor întreprinde acțiuni pentru mobilizarea donatorilor benevoli din rândul persoanelor sănătoase cu vârsta între 18 și 60 de ani.

Doritorii trebuie să aibă buletinul de identitate sau alt document ce conține codul personal și fotografia.

De asemenea, cei care vin să doneze sânge trebuie să respecte obligatoriu regulile de igienă a mâinilor și de igienă respiratorie (masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul), inclusive să asigure distanța social în spațiul de așteptare, dar și pe teritoriul centrului de sănătate.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările