ialovenionline

Zile de donare a sângelui vor fi organizate în trei localități din raion, în luna august

27 iulie 2021
158 vizualizări

Campania de donare a sângelui continuă în raionul Ialoveni. Conform unei decizii a președintelui raionului, Mihail Silistraru, în luna august vor fi organizate zile de donare a sângelui în trei localități.

Este vorba despre:

  • Horești – 4 august
  • Răzeni – 11 august
  • Mileștii Mici – 26 august

Primarii localităților Horești, Zîmbreni, Răzeni, Cărbuna, Cigîrleni, Mileștii Mici vor întreprinde acțiunile necesare pentru mobilizarea donatorilor benevoli, vor organiza transportarea donatorilor la punctul de donare.

Donările de sânge vor avea loc la Centrele de Sănătate din cele trei localități menționate mai sus. Managerii instituției vor avea sarcina de a organiza și de a mobiliza lucrătorii medicali întru organizarea activității, de a informa cetățenii, de a asigura organizarea zilei de donare a sângelui și să prezinte o dare de seamă privind numărul de donator înregistrați la punctul de donare a sângelui.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările