ialovenionline
primaria 98149900

Consiliul local Cigîrleni și-a ales „Cetățenii de onoare”. Vezi cine sunt ei

10 iulie 2023
445 vizualizări

Cinci cetățeni ai satului Cigîrleni au devenit „Cetățeni de Onoare” a localității. Decizia a fost aprobată de Consiliul local al satului, pe 30 iunie. Titlurile onorifice urmează a fi înmânate la Festivalul „La vatra plăcintelor” din 16 iulie, desfășurat la Cigîrleni.

Titlul de „Cetățeni de Onoare” au fost acordate următoarelor persoane:
Diana Josu Braniște
Pînzaru Galina
Băcov Vasile
Ouș Mihai
Mihalaș Mihai

Deși în proiectul de decizie pentru consiliul local erau patru persoane nominalizate, secretarea consiliului, Ala Andronic spune „la comisia de specialitate a venit o propunere de a mai adăuga o persoană în listă, iar consiliul a votat”.

Tot ea spune că titlul nu presupune facilități, ci mai degrabă îndatoriri. „ Acest titlul presupune promovarea în continuare a imaginii localității și a inițiativelor sociale din localitate”, a spus secretara consiliului, Ala Andronic.

Titlul se oferă pentru devotament în activitate, poziție civică, sentiment înalt de patriotism și umanism și care au contribuit dezinteresat la dezvoltarea localității.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările