ialovenionline
instanta 1 e1519329570703

Costești: Bărbatul care și-ar fi bătut soția va sta 30 de zile în arest preventiv

12 iunie 2024
811 vizualizări

Judecătoria Hîncești (sediul Ialoveni) a aplicat arestul preventiv pentru 30 de zile bărbatului din Costești care și-ar fi bătut și rănit soția, pe data de 8 iunie. Decizia a fost stabilită de instanță ieri, 11 iunie. Femeia se află în continuare în stare gravă și rămâme spitalizată.

Decizia aplicării arestului preventiv pentru bărbat a fost confirmată pentru Ialoveni Online de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco: „Inspectoratul de poliție Ialoveni confirmă că bărbatului învinuit de tentativă de omor, de către judecătoria Hâncești cu sediul Ialoveni, la 11 iunie curent i-a fost aplicat arestul pentru 30 zile”.

„Pacienta se află încă în stare gravă și rămâne încă internată la Institutul de Medicină Urgentă”, ne-a spus Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt la  Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, contactată de IaloveniOnline.

Amintim că pe 8 iunie o femeie de 40 de ani din Costești a ajuns la spital în stare gravă, după ce ar fi fost bătută și rănită de către soțul său, cu care sunt în proces de divorț.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările