ialovenionline
covid19

COVID-19: Situație alarmantă în orașul Ialoveni. Câte cazuri au fost confirmate astăzi

26 ianuarie 2022
465 vizualizări

Situaţia epidemiologică în orașul Ialoveni devine tot mai alarmantă. Primăria Ialoveni anunță că astăzi, 26 ianuarie, au fost confirmate 54 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Totodată, potrivit autorităților, ultimul deces cauzat de covid a fost pe 6 ianuarie, acesta fiind unicul din ianuarie 2022.

„Solicităm insistent tuturor respectarea cu strictețe a regulilor recomandate de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică pentru a stopa răspândirea acestui virus invizibil și nemilos. Vaccinarea poate stopa răspândirea infecției! Vaccinați-vă! Să fim responsabili pentru sănătatea noastră și a celor din jur”, este îndemnul autorităților locale.

272748015 300029802151603 6298709968320659526 n

Amintim că orașul Ialoveni este printre cele 11 localități din raion care sunt sub cod roșu de alertă epidemiologică, alături de s. Bardar, s. Costești, s. Dănceni, s. Hansca, s. Piatra Albă, s. Molești, s. Pojoreni, Puhoi, com. Răzeni, com. Țîpala. Decizia a fost luată la 18 ianuarie, de către Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică.

Ce localități sunt sub cod portocaliu, galben și verde, vedeți AICI.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările