ialovenionline
alexei sotnicFoto: Facebook/Mileștii Mici

CVC „Mileștii Mici” are un nou administrator

4 ianuarie 2024
811 vizualizări

Noul administrator interimar al Combinatului de vinuri de calitate „Mileștii Mici”, este Alexei Sotnic. Funcția a devenit vacantă după ce Alexandru Catan a fost ales președinte al raionului Căușeni.

Alexei Sotnic a activat la întreprindere în poziția de șef al departamentului marketing și vânzări din anul 2018. El și-a exprimat „recunoștința pentru această oportunitate, reafirmând angajamentul de a continua strategia de dezvoltare și inovare care a adus creșteri semnificative atât în numărul turiștilor, cât și în performanțele de vânzări”, menționează Agenția Proprietăți Publice într-un comunicat de presă. Sotnic a subliniat importanța muncii de echipă și a curajului de a explora noi direcții, menționând că anul 2024 se prefigurează a fi unul „de consolidare și expansiune”.

Alexei Sotnic este soțul purtătoarei de cuvânt a președintei Maia Sandu – Irina Gotișan-Sotnic. Conform declarației de venit și interese a Irinei Gotișan-Sotnic pentru anul 2022, Alexei Sotnic a avut un salariu de circa 134 de mii de lei, adică puțin peste 11 mii de lei lunar, de la Î.S. CVC Mileștii Mici.

Întreprinderea de Stat Combinatul de vinuri de calitate „Mileștii Mici” este o emblemă a tradiției vitivinicole, având în patrimoniu „Colecția de Aur”, recunoscută în 2005 în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai mare colecție de vinuri din lume. Produsele „Mileștii Mici” sunt exportate în majoritatea statelor din UE, dar și în China, Coreea de Sud și Canada.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările