ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Tipala logo IaloveniOnline

DOC. Consilierii din Țipala – convocați în ședință. Ce subiecte vor fi discutate

29 mai 2023
302 vizualizări

Primarul comunei Țipala a semnat o dispoziție de convocare în ședință ordinară a consilierilor locali. Pe site-ul web al Primăriei a fost publicată atât ordinea de zi a ședinței, cât și proiectele de decizie, Țipala numărându-se printre puținele autorități locale din raionul Ialoveni care publică proiectele de decizii înainte de ședința consiliului, pentru informarea cetățenilor. Ședința va avea loc la data de 6 iunie, la ora 16:00, în incinta Primăriei.

Astfel, pe ordinea de se propune expunerea repetată la licitație publică a unui teren agricol, după ce o primă licitație de vânzare a terenului a fost declarată nulă. De asemenea, urmează a fi discutată schimbarea destinației unui teren privat, din „grădini”, în „pentru construcții”, ca răspuns la cererea unui cetățean – datele cadastrale ale terenului au fost radiate.

Un alt proiect vizează aprobarea înaintării unui proiect de instalare a pavilioanelor în curtea Grădiniței „Ghiocel”, în cadrul Programului Național „Satul European Expres”, dar și aprobarea unui alt proiect investițional „Portiere funcțional-decorative (draperii) pentru scena Casei de Cultură, în cadrul Grupului de Acțiune Locală „Drumul Vechi Moldovenesc”.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările