ialovenionline
Tavan Gimnaziu Costesti reparatie

FOTO// Conducerea raionului, în vizită la Gimnaziul Costești. Autoritățile dau asigurări că școala va fi gata pentru a primi elevii la 1 septembrie

26 august 2021
690 vizualizări

Președintele raionului Ialoveni, Mihail Silistraru, și șeful Direcției Generale Educație Ialoveni, Ion Scutaru, au efectuat astăzi, 26 august, o vizită de lucru în Gimnaziul Costești pentru a evalua pregătirea instituției către noul an de învățământ. Amintim la acest subiect că, o parte din tavanul clădirii a fost demolat, după ce a fost afectat de ploi.

„Lucrările de remediere a tavanului sunt in toi. După spusele domnului Borta Vasile, primar de Costești, la 01 septembrie 2021 instituția va fi pregătită pentru redeschidere”, se spune într-un anunț al Direcției Generale Educație, deși acum câteva zile, când reporterul IaloveniOnline a discutat cu primarul localității, acesta nu a fost atât de optimist în declarații.

„Este pericolul ca la 1 septembrie să nu putem deschide instituția, deși nu eu decid, școala este în subordinea Consiliului Raional”, a declarat săptămâna trecută Vasile Bortă. La fel a declarat și directoarea gimnaziului.

Întreg articolul îl găsiți AICI.

Gimnaziu Costesti DGE
Gimnaziu Costesti DGE 3
Gimnaziu Costesti DGE 2

Foto: DGE Ialoveni


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările