ialovenionline

Guvernare locală

FOTO// Primarul orașului Buftea a devenit Cetățean de Onoare al orașului Ialoveni

30 august 2021
166 vizualizări

Gheorghe Pistol, primarul orașului Buftea, județul Ilfov, România, a devenit Cetățean de Onoare al orașului Ialoveni. Titlul i-a fost conferit în baza deciziei Consiliului orășenesc Ialoveni din 28 mai 2021.

Primarul de Ialoveni Sergiu Armașu a înmânat lui Gheorghe Pistol diploma de conferire a acestui titlu onorific în cadrul vizitei sale la Ialoveni cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova.

„Colaborarea și cooperarea dintre orașele Buftea și Ialoveni s-a fructificat prin realizarea mai multor proiecte comune, inclusiv procurarea pentru micii ialoveneni a trenuțului vesel, care aduce multă bucurie copiilor din comunitate. Dl Gheorghe Pistol a semnat în Cartea de onoarea a localității în noua sa calitatea onorifică, menționând că și în continuare orașul Buftea va contribui la implementarea unor proiecte comune conform prevederilor acordului de cooperare semnat între aceste două localități”, se spune într-un mesaj al Primăriei Buftea.

Amintim, decizia de conferire a titlului de Cetățean de onoarea a orașului Ialoveni a fost aprobată cu voturile PRO a 17 consilieri orășenești și 4 abțineri, la ședința din 28 mai 2021.

Orașul Ialoveni este înfrățit cu orașul Buftea din județul Ilfov. Acordul de Cooperare a fost semnat încă la 1 decembrie 2017, de Ziua Națională a României.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

87 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările