ialovenionline

Guvernare locală

Casa de cultura din puhoi

Indemnizația primită de consilierii din Puhoi a fost dublată

29 martie 2022
642 vizualizări

Consiliul sătesc Puhoi a decis majorarea indemnizației pe care o primește fiecare consilier pentru fiecare participare la ședințele consiliului. Decizia a fost luată în cadrul ședinței din 22 februarie 2022.

Astfel, conform deciziei, cuantumul indemnizației a fost dublat. Dacă până acum, pentru o participare la ședință, consilierii erau remunerați cu 100 de lei, în urma acestei decizii, consilierii vor primi câte 200 de lei.

De menționat că, indemnizația de 100 de lei este cea mai mică primită de consilierii din câteva localități din raionul Ialoveni, precum Horodca, Gangura, Ruseștii Noi (cu excepția consilierilor din Malcoci și Cărbuna, care s-au refuzat de indemnizații).

VEZI AICI care sunt indemnizațiile pe care le iau consilierii din diferite localități ale raionului Ialoveni pentru participarea la ședințe.

Puhoi decizie de majorare a indemnizatiei consilierilor page 0001

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările