ialovenionline

Guvernare locală

342495591 182152557612534 4135255401692333426 n

Locuitorii comunei Gangura sunt așteptați mâine, la consultări publice

6 iulie 2023
413 vizualizări

Primăria comunei Gangura, împreună cu Comunitatea mea, organizează mâine, 7 iulie, consultări publice cu populația. Evenimentul este planificat la ora 10:00, în incinta gimnaziului din Gangura.

În cadrul consultărilor publice, locuitorii vor identifica cea mai stringentă problemă din comunitate care va fi înaintată spre finanțare la programul Comunitatea mea.

Am încercat să-l contactăm pe primarul comunei, Marcel Bobeica, pentru a afla mai multe detalii despre consultări, însă acesta nu ne-a răspuns la apel.

Secretara consiliului local, Angela Ştepliuc, precizează: „La consultări sunt așteptați cel puțin 80 de persoane. Locuitorii au fost informați prin invitații, care au fost expediate la domiciliu în toate sectoarele”. 


Anterior,  Comunitatea mea a realizat un sondaj în comuna Gangura pe un eșantion de 670 de gospodării, de la care au fost colectate 470 de chestionare.  Cea mai mare problemă identificată de către locuitori – starea drumurilor.

Programul Comunitatea mea este la a patra rundă și are 30 de parteneri noi. Din raionul Ialoveni, partenerii sunt primăria Dănceni și primăria Gangura.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările