ialovenionline

Guvernare locală

Casa de cultura din puhoi

Ședința Consiliului sătesc Puhoi: Tariful la apă ar putea fi modificat

14 iulie 2023
484 vizualizări

Consilierii din Puhoi sunt convocați in ședință ordinară, prin dispoziția viceprimarului Nadejda Carajea. Ședința este planificată pentru marți, 18 iulie, ora 13:00, în incinta Primăriei.

La solicitarea IaloveniOnline, viceprimara de Puhoi a expediat proiectele de decizie, pentru publicarea și consultarea cetățenilor. Pe ordinea de zi sunt 10 proiecte.

Printre proiectele ce vor fi puse în discuție se numără înaintarea proiectului „Îmbunătățirea condițiilor sanitare pentru grupa de creșă din grădinița de copii nr. 2 din satul Puhoi” către ONDRL

De asemenea, urmează a fi aprobat un Regulament intern privind stabilirea indemnizației lunare pentru personalul din cadrul APL Puhoi. Un alt proiecte prevede repartizarea profitului ÎM „Puhoi Service” – 6578 lei, obținut în anul 2022, pentru dezvoltarea întreprinderii.

Ultimul subiect de pe ordinea de zi vizează tariful la apă. În prezent, tariful la apă pentru locuitorii satului Puhoi este de 13 lei. Potrivit viceprimarei de Puhoi, Nadejda Carajea, tariful fie va fi micșorat, fie va rămâne același. „Urmează să se facă niște calcule și consilierii să decidă”, spune viceprimara.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările