ialovenionline

Guvernare locală

PRimarii 1

Ședințe ale consiliilor locale, la Sociteni și Ruseștii Noi. Primarii își vor prezenta raportul

21 februarie 2022
470 vizualizări

Consilierii locali din Sociteni și Ruseștii Noi se întrunesc mâine, 22 februarie, în ședințe. Primăriile celor trei localități au publicat atât ordinile de zi, cât și proiectele de decizii ce vor fi discutate de către consilieri.

IaloveniOnline a solicitat Primăriei Sociteni proiectele de decizii, pe care primăria le-a trimis prin email. Printre cele mai importante subiecte ce vor fi discutate la Sociteni se numără executarea bugetului pentru anul 2021, raportul primarului. De asemenea, vor fi alocate anumite sume de bani pentru unele activități, însă Primăria a radiat din decizie atât sumele ce vor fi alocate cât și activitățile pentru care vor fi alocați banii. De asemenea, prin decizia consilierilor va fi aprobat Planul Urbanistic de Detaliu, urmând a fi aprobat locul în care va fi amplasată o pensiune agroturistică. În proiect, însă, este radiat numele persoanei care a venit cu o astfel de solicitare, numele agropensiunii, fiind menționat doar că pensiunea se va regăsi în intravilanul satului Costești.

La Ruseștii Noi, urmează a fi prezentat raportul privind executarea bugetului în 2021, va fi examinată situația financiară a localității, iar primara urmează să își prezinte raportul pentru anul trecut. De asemenea, va fi aprobat Planul de dezvoltare al instituției.

274308972 506722097505877 5346713907543230508 n 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările