ialovenionline

Guvernare locală

IaloveniOnline piata din Ialoveni

Tarifele pentru vânzarea în Piața din Ialoveni au fost majorate

30 mai 2024
777 vizualizări

Agenții economici și persoanele fizice care vor să își vândă serviciile sau produsele în cadrul Pieței Agroindustriale din Ialoveni, vor achita mai mult pentru a-și putea realiza marfa. Consilierii orășenești au aprobat tarifele prestate de ÎM Piața Agroindustrială din Ialoveni, în urma unui demers al administrației pieței. 

Astfel, tariful pentru comerțul în piață se majorează cu 2 lei per m2/lunar, adică de la 16 la 18 lei/m2 lunar. Tariful pentru comerțul în afara pieței se majorează cu 10 lei, în funcție de tonajul automobilului din care se realizează comerțul.

Captura de ecran din 2024 05 30 la 14.33.52

„Noi avem două tarife: pentru prestări servicii din buticurile din piață, pentru care tarifele au fost stabilite în 2015, și avem locuri pentru vânzări din automobile din afara pieței, pentru care tarifele au fost aprobate în 2012. Suntem nevoiți să ridicăm tarifele pentru că trebuie ridicate și salariile, s-a scumpit și lumina”, a declarat Liuba Ușacov, administratoarea pieței, în cadrul ședinței consiliului. 

Citește și: Piața Agroindustrială Ialoveni a înregistrat un profit în creștere


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările