ialovenionline

Guvernare locală

20220417 111344

Ulmu: Consilierii ar putea vota pentru lichidarea gunoiștii și atribuirea unui nou teren pentru depozitarea deșeurilor menajere

22 iulie 2023
470 vizualizări

Pe 25 iulie, ora 16:00, în incinta primăriei se va desfășura ședința Consiliului local Ulmu. Pe ordinea de zi sunt șapte subiecte. Consilierii ar putea vota lichidarea gunoiștii temporar formată în fostele gropi de siloz și aprobarea unui nou teren ce aparține primăriei, pentru depozitarea temporară a gunoiului menajer.

Potrivit proiectelor de decizie, actuala gunoiește este deja plină și riscă să devină un focar sanitar ce ar pune în pericol viața copiilor cât și a locuitorilor. Un alt teren a fost identificat de către autorități pentru depozitarea temporară a gunoiului.

Alte subiecte incluse pe ordinea de zi sunt: examinarea notificării de la Oficiul Teritorial Chișinău, cereri din partea cetățenilor și expunerea la licitație publică de vânzare cumpărare a unui bun imobil cu număr cadastral 5534204200, cu suprafața de 0,0908 ha.

Tot în cadrul ședinței va fi supus votului de a fi expus la licitație un terenul destinat pentru construcții, situat în intravilanul localității și evaluat cu suma de 227 de mii de lei.

Screenshot 2023 07 22 09.23.37
Terenul cu numărul cadastral 5534204200

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările