ialovenionline

Guvernare locală

Consiliul raional Ialoveni2

DOC// Ședință extraordinară a consilierilor raionali Ialoveni. Închiderea Gimnaziului Misovca – pe ordinea de zi

15 decembrie 2021
653 vizualizări

UPDATE: Consilierii au aprobat și bugetul raionului Ialoveni pentru anul 2022. De asemenea, consilierii au respins proiectul cu privire la închiderea Gimnaziului Misovca, dar și proiectul ce prevedea reorganizarea școlii-grădinițe Ruseștii Vechi.

Consiliul Raional Ialoveni este întrunit în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt incluse 24 de subiecte, autoritatea raională publicând și proiectele de decizie.

Ședința va avea loc la 16 decembrie 2021 cu începere de la orele 11.00, în Sala Mare din incinta Consiliului raional Ialoveni. Printre subiectele ce vor fi discutate/decise se numără și închiderea Gimnaziului Misovca, care are un deficit bugetar de sub 2 milioane de lei, cu un număr de 51 de elevi.

Proiectele de decizie pot fi consultate mai jos:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările