ialovenionline

Altele – sesizare – Anonim

Înregistrată

Cateva saptamani in urma am mers la maternitatea din Ialoveni cu dureri in zona abdominala, fiind insarcinata. Doamna care era la primire m-a ascultat cu Dopplerul fetal si in final mi-a zis ca nu aude bataile inimii la bebelus dar asta ar putea fi si din cauza ca aparatul lor este foarte vechi, intr-un final spunindu-mi sa merg la Centrul Mamei si Copilului. Vreau sa intreb, chiar nu sunt resurse financiare in buget pentru a fi procurat un astfel de aparat care costa mai putin de 1000 de lei? Va dati seama de consecintele care puteau sa apara dupa ce am primit asa prognoze de la dna. medic? De asemenea vreau sa aduc la cunostinta ca fiind cu automobilul personal, dna. medic asa si mi-a zis sa merg la CMC, cu automobilul personal, vazand starea in care ma aflu. Mentionez ca intr-un final si la CMC si la Nr1 bataile inimii la făt se auzeau, fiind verificate in aceeasi zi. Va rog sa va autosesizati. Multumesc.

Data
7 mai 2021
Autor
Anonim
Categorie
Altele
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările