ialovenionline

Este obijduitor faptul că cei de la periferii suntem privați de multe facilități de care beneficiază cei din centrul orașului

Înregistrată

În Moldova iarna întotdeauna vine pe neașteptate, chiar dacă e luna februarie. Anul trecut pe marginea drumurilor au fost pregătite din toamnă movilițe cu nisip, în caz că totuși iarna va veni. Dar iarna la moldoveni nu vine dacă ești pregătit. Anul acesta nu s-a pregătit nisip și iarna a venit cu zăpadă, polei și ghețuș. Cei care locuiesc în regiuni mai ridicate au simțit pe pielea lor ce înseamnă să cobori un deal când peste tot e gheață. Au trecut trei zile, gheața s-a mai topit și descopăr cu mare mirare că la noi pe strada Dacia s-a împrăștiat material antiderapant. Dar unde? Pe vale, unde gheața era topită, adică pe asfaltul negru.

Au ajuns la povârniș, au descărcat o moviliță de nisip și pe aici li-i drumul. Este obijduitor faptul că cei de la periferii suntem privați de multe facilități de care beneficiază cei din centrul orașului, dar mai revoltător este faptul că undeva se raportează că s-a folosit tone de material antiderapant, dar aceștia sunt bani publici aruncați în vânt, mai bine zis călcați în picioare. Mâine este ziua când vine mașina să strângă deșeurile și iar nu se va urca la deal așa cum nu s-a urcat nici data trecută, dar achităm serviciile toți la fel. N-am scris aceste adevăruri pentru că aștept să se schimbe ceva, sunt sigură că lucrurile vor rămâne la fel, fiindcă iresponsabilitatea și indiferența sunt la ele acasă.

sesizare str Dacia 2      sesizare str Dacia 1

Data
18 februarie 2021
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările