ialovenionline

În Ialoveni au fost otrăviți mai mulți cîini

Înregistrată

În Ialoveni au fost otrăviți mai mulți cîini, vreau să știu cine se face responsabil și de ce eu și alții trebuie să văd cum animalele se zbat în agonie și mor, cum copii plîng vazînd așa imagini ??? Dacă este vre-o dispoziție în acest sens și a fost vre-o hotărâre de a nimici astfel animalele ale strazii atunci să fie informați proprietarii animaleor de companie să nu scoata cîinii la plimbare și să nu le dea drumul la plimbare deoarece posibil să fie otrăviți.
Rog politia să se autosesizeze și să fie identificată persoana care a otravit animalele. Pentru ce se mai cheltuie bani din proiecte și din buget pentru campanii de sterelizare dacă cineva a hotărât soarta lor în citeva minunte. Sincer nu am cuvinte 🤬🤬🤬de faptul ce fel de,, oameni” ne înconjoară și încotr-o ne ducem…😔
Nu o să postez video cum cîinele se zbate în agonie deoarce sunt și persoane mai sensibele la așa imagini.

 

Data
1 iulie 2021
Categorie
Ordine publică
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările