ialovenionline

Am fost lovită pe zebră de un șofer periculos – sesizare – Marina

Înregistrată

Am fost lovita luni la ora aproape de 9:00 dimineata la Consiliul Raional la trecere de o masina condusa de Sanduta Alexandru si stau in spital la Chisinau la 8 etaj in neurogirurgie ca am probleme la cap, taz, si clavicula, la care urmeaza sa am operatie Acest individ circula fara permis, ca a mai facut un accident in toamna lovind un copil tot la trecere. Cum si ce inseamna, ca el a fost eliberat si vindea flori la piata din vale? A platit mita cuiva? Interesant. Cumva trebuie ca lumea sa stie si sa se pazeasca de acest individ. Au fost la loc 4 masini de politie si sunt Martori care au vazut, ca eu am trecut la zebra. Intreaba pe Vica Graur ia lucreaza la Consiliul Raional ca asistenta ia a chemat salvarea si politia, ca acest Sanduta ma vira in masina lui, dar eu eram fara cunostinta 2 Eu am sunat la politie, sii intreb, ca eu neam reveni si vreau sa dau lamurire, au spus ca mor suna Cum umbla el fara permis, ca eu sunt al doilea care sufar din partea lui. Si cum politia ii permite lui sa umble fara permis si sa caliceasca lumea

Data
19 aprilie 2021
Autor
Marina
Categorie
Ordine publică
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările