ialovenionline

A ocupat ILEGAL un loc de parcare public- sesizare – Alexandru

Soluționată

Cum sa înțelegem astfel de situații – Primaria Orașului Ialoveni sau alte persoane – oferă spre vînzare sau chirie locuri de parcare din spațiul public!!!??? Sau se începe moda ca și în Chișinău cu ocuparea abuzivă a spațiului public destinat la toți ?! Doamna care era la volanul mașinii din poză – poate în glumă sau poate serios mi-a comunicat ca dînsa lucrează în apropiere și nu vede o problemă că a ocupat un loc de parcare public !!! Dacă nu se implică inspectoratul de poliție ialoveni și primăria orașului ialoveni să fie identificați și sancționați pentru faptele lor și tot pe cheltuiala acestora și nu din ban public să fie demontată bariera – atunci o spun pe cuvînt de onoare că îmi caut și eu vreo 0,6 sote/ha de pămînt din proprietatea primăriei și îmi pun gard și ma folosesc – pentru ca înțeleg că dacă se permite la alții se poate și mie

Data
14 aprilie 2021
Autor
Alexandru
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările