ialovenionline

Sesizare de la – Ludmila Hîncu

Înregistrată

Solicit reabilitarea și amenajarea trecerii pietonale care face legătura între strada Alexandru cel Bun și strada Ismail (situată între magazinul Linella și maternitate), și care face legătura între strada centrală și sectorul Frumușica al orașului Ialoveni. Atrag atenția autorităților publice locale că trecerea menționată este într-o stare extrem de deplorabilă: este murdară, întunecată și plină de gunoaie. După ploaie în locul respectiv se adună apă și noroi, iar pentru oamenii cu dizabilități sau părinții cu copii în cărucior trecerea este imposibilă. În același timp, ocolirea pe strada Victor Crăsescu nu rezolvă problema pietonilor, pentru că pe strada respectivă nu există trotuar și oamenii sunt nevoiți să meargă pe partea carosabilă, ceea reprezintă un risc, mai ales pe timp de noapte.

Data
21 octombrie 2020
Autor
Ludmila Hîncu
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările