ialovenionline

Sesizare de la – Vadim Vasilita

Soluționată

Buna ziua stimați Ialoveneni , zilnic vedem postări cu lucruri frumoase , schimbări ,renovări ale orașului nostru , ceia ce apreciem și ne bucurăm !!! Dar mai avem și partea rea , cu care ne confruntam noi ,locatarii blocurilor din str.Nicolae Testemiteanu și anume intrarea din spate a liceului Andrei Vartic !!! Zilnic privim scene cu mizeria și dezordinea pe care o fac unii dintre elevii acestui liceu : – Fumatul , – Necesitatile personale , – Aruncatul pachetelor de țigări , doze de Coca-Cola ,RedBull și multe altele … Situația aceasta deja e insuportabila , mai ales ca deja sau făcut mai multe cereri verbale către administrația liceului ,de a soluționa acesta problema !!! Deja am ajuns și la incendierea gunoiului din cauza țigărilor nestinse aruncate in preajma tomberoanelor … mai departe unde ? Nu mai zicem , ca joaca cărți și fumează in curtea blocului locativ … aici e proprietate privată , dar cu locul public cum ramine ? – Doamna director , tot spune ca noi nu promovam fumatul in rândurile elevilor !!! Cum ? Dacă ft des facem observații la unele dintre cadrele didactice care fumează in spatele blocului ? Speram sa obținem un răspuns corect și eficient din partea autorităților Ialoveniului … va multumim !!! Cu stima și respect Vadim Vasilita

Data
22 octombrie 2020
Autor
Vadim Vasilita
Categorie
Altele
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările