ialovenionline

Poate deveni periculos în curând – Spații verzi – sesizare – Anonim

Înregistrată

copacul fara radacini 2 Încă din toamna anului 2020 am încercat să atragem atenția autorităților locale că acest copac devine periculos din cauza că i-au fost tăiate rădăcinile. Am scris și o petiție la Primărie, dar fără niciun rezulat. Ne-au răspuns că au pus „în sarcina agentului economic” să tăie copacul, dar el se află pe teren public, care aparține primăriei.

Problema a apărut după ce agentul economic a slăbit si dezgolit rădăcinile acestui copac. Au săpat și construit un zid de beton lângă copac. Acum ne facem griji că din cauza ploilor și vântului puternic copacul se poate prăbuși peste vreo mașină sa om.

 

copacul fara radacini 5copacul fara radacini 4            copacul fara radacini 2copacul fara radacini 1                 copacul fara radacini 3

Data
20 februarie 2021
Autor
Anonim
Categorie
Spații verzi
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările