ialovenionline

Teren de joacă vandalizat

Înregistrată

Câțiva ani în urma a fost inaugurat cu mult fast terenul de joaca din sectorul Huțuleuca. A fost chemat preotul sa sfințească, au fost poze, muzica și multa lume. Acum situația e diferita „un pic”. Stimați adolescenți, și nu doar, care va petreceți serile fierbinți acolo, va place ca aveți unde? Este un scranciob mare, erau și doua scaune, unul va deranjat cumva, l-ați scos din balamale. Gunoi, rapan, cioburi, sticle, coji de semințe…asta e cultura de care dați dovada. Va indemn in serile romantice sau prietenești, mai luați cu voi o matura, un sac, o pereche de mănuși, căci eu si alte vecine care au copii, am făcut cât am făcut dar la un moment dat ne este mai ușor sa interzicem copiilor sa meargă acolo decât sa strângem permanent rapanul vostru. Eu cred ca fiecare din voi știe ca ma adresez la voi personal! Bună seara orasul „Soarelui”. Câțiva ani în urma a fost inaugurat cu mult fast terenul de joaca din sectorul Huțuleuca. A fost chemat preotul sa sfințească, au fost poze, muzica și multa lume. Acum situația e diferita „un pic”. Stimați adolescenți, și nu doar, care va petreceți serile fierbinți acolo, va place ca aveți unde? Este un scranciob mare, erau și doua scaune, unul va deranjat cumva, l-ați scos din balamale. Gunoi, rapan, cioburi, sticle, coji de semințe…asta e cultura de care dați dovada. Va indemn in serile romantice sau prietenești, mai luați cu voi o matura, un sac, o pereche de mănuși, căci eu si alte vecine care au copii, am făcut cât am făcut dar la un moment dat ne este mai ușor sa interzicem copiilor sa meargă acolo decât sa strângem permanent rapanul vostru. Eu cred ca fiecare din voi știe ca ma adresez la voi personal!

Data
5 iulie 2021
Autor
Anonim
Categorie
Salubritate
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările