ialovenionline
candidati raionali Platforma DA

DOC. Cine sunt candidații partidului Platforma DA la funcția de consilier în Consiliul Raional

30 septembrie 2023
761 vizualizări

Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr (Platforma DA) a înaintat 27 de candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023. Pe 26 septembrie, Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21) a aprobat 7 liste, înaintate de 7 partide, cu candidații la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni. Conform tragerii la sorți, Platforma Demnitate și Adevăr va fi al șaselea candidat în buletinul de vot.

Vezi și cine sunt candidații înaintați de CUB, PSRM, LOC, PDCM, PAS, PSDE.

LISTA ACTUALIZATĂ (30 octombrie 2023):

Primul pe listă este fostul deputat al Platformei DA, Liviu Vovc, originar din orașul Ialoveni. Actualmente, acesta deține funcția de secretar al Partidului Platforma DA.

Pe poziția a doua și pe poziția a patra sunt actualii vicepreședinți ai raionului Ialoveni: Victoria Marian- Bogos și Andrei Eremia. 

Al 8-lea candidat este Bivol Emilia – fosta viceprimară de Costești, actuala candidată a Platformei DA la funcția de primar de Costești, urmată de Popescu Lilian, fost membru al Partidului Liberal, apoi a Partidului Democrat din Moldova, timp în care a deținut și funcția de preşedinte al raionului Ialoveni. 

Al 13-lea candidat este Tonu Mihai, fost viceprimar de Bardar. 

Lista finală a candidaților Platformei DA poate fi consultată mai jos:

lista finala candidati raionali Platforma DA 1
candidati raionali Platforma DA 2
candidati raionali Platforma Da 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările