ialovenionline
cub ialoveni alegeri 2023

DOC. Lista candidaților la funcția de consilier raional din partea partidului CUB

29 septembrie 2023
1089 vizualizări

La data de 26 septembrie, Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21) a aprobat listele cu candidații la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, propuse de 7 partide, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023. Prima hotârâre vizează lista propusă de Partidul Politic Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), condus de fostul deputat al Platformei DA, Igor Munteanu.

Conform tragerii la sorți, CUB va fi al șaptelea în buletinul de vot.

Vezi și cine sunt candidații înaintați de PSRM, LOC, PDCM, PAS, PSDE, Platforma DA.

Lista propusă de CUB este formată din 17 persoane (8 femei și 9 bărbați), dintre care 7 sunt studenți ai Universității de Stat din Moldova. De asemenea, de menționat că doar 10 candidați CUB au indicat domiciliul sau reședința temporară în Ialoveni. O persoană a indicat la acest compartiment Drochia, iar restul – Chișinău.

Primul pe listă este Vitalie Stoian, șef al Catedrei Militare din cadrul Universității Tehnice din Moldova. De asemenea, printre pretendenții la fotoliul de consilier raional, din partea CUB, se numără doi juriști – Grigoraș Ala, un inginer, angajat al Ambasadei SUA – Semciuc Sergiu, o interpretă, solistă în orchestra prezidențială – Rotaru Natalia, o profesoară de liceu – Stoian Olga, doi mecanici – Andronic Lilian și Zabolotnîi Vitalii, dar și un specialist în Relații Publice – Budden Valeria.

De menționat că partidele încă mai pot face modificări în liste, până la data de 6 Octombrie.

7.HCECE inregistrare CUB page 0002 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările