ialovenionline
PAS ALEGERI IALOVENI 2023

DOC: Lisa candidaților propuși de PAS la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni

30 septembrie 2023
993 vizualizări

Partidul Politic Partidul Acțiune și Solidaritate a înaintat 33 de candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023. Pe 26 septembrie, Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21) a aprobat listele a 7 partide, liste ce conțin candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni.

Conform tragerii la sorți, PAS va fi al treilea în buletinul de vot.

Vezi și cine sunt candidații înaintați de CUB, PSRM, LOC, PDCM, PSDE, Platforma DA.

LISTĂ ACTUALIZATĂ (30 octombrie 2023):

Primul pe listă este primarul orașului Ialoveni, urmat de primara de Dănceni și primarul de Horești. Toți trei sunt candidații PAS pentru încă un mandat de primar.

Pe locul 5 este directorul Moldpres, urmat de fosta secretară de stat la Ministerul Infrastructurii.

În listă se mai regăsesc Iachim Natalia – aleasă consilier local în Puhoi, Tonu Mihail – fost viceprimar de Bardar, Braga Mihail – director Ialoveni Gaz, Șandrovschi Andrei- consilier local în Costești, Dimitrov Alexandra – consilier raional, Gorceac Diana – antreprenoare din Suruceni, Ion Ionaș – antreprenor din Costești, Ghețiu Adelina – consilier raional, Duplava Gheorghe – consilier în Cigîrleni, Cojușneanu Tatiana – consilieră în Malcoci, Hariton Nicoleta – consilieră în Sociteni de la sfârșitul anului 2022 (a acces în funcție ca și candidat supleant, după decesul unui consilier).

lista finala candidati raionali PAS 1
lista finala candidati raionali PAS 2
lista finala candidati raionali PAS

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările