ialovenionline
Purple and White Modern Business Presentation 11

LISTA PCRM: Cine sunt cei 20 de candidați înaintați la funcția de consilier raional Ialoveni

18 octombrie 2023
387 vizualizări

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a înaintat 20 de candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023. La 4 octombrie, lista PLDM a fost înregistrată prin hotărârea Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21). De menționat că partidele pot face modificări în listă până la data de 26 octombrie.

Conform tragerii la sorți, PCRM va fi pe locul 8 în buletinul de vot cu candidații la funcția de consilier raional, după CUB (7), Platforma DA (6), LOC (5), PDCM (4), PAS (3), PSDE (2), PSRM (1).

Primul pe lista înaintată de PCRM este Ștefan Bivol, actual consilier raional, administratorul uneia din companiile ce operează pe ruta nr 35 Chișinău-Ialoveni. La alegerile din 5 noiembrie, acesta candidează și la funcția de primar de Ialoveni.

Pe lista PCRM se numără 11 candidați care nu au indicat locul de muncă, dintre care 6 sunt pensionari.

candidati PCRM consilier raional 2023
candidati consilier raional PCRM2 2023

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările