ialovenionline
candidati pldm raion 2023

LISTĂ: 20 de candidați înaintați de PLDM la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni

18 octombrie 2023
454 vizualizări

Partidul Liberal Democrat din Moldova a înaintat 20 de candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023. La 4 octombrie, lista PLDM a fost înregistrată prin hotărârea Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21). De menționat că partidele pot face modificări în listă până la data de 26 octombrie.

Conform tragerii la sorți, PLDM va fi pe locul 9 în buletinul de vot cu candidații la funcția de consilier raional, după PCRM (8), CUB (7), Platforma DA (6), LOC (5), PDCM (4)PAS (3), PSDE (2), PSRM (1).

Primul pe lista înaintată de PLDM este Poltavcenco Veaceslav din orașul Ialoveni, actual consilier local în orașul Ialoveni. Al doilea pe listă este și candidat la funcția de primar de Nimoreni, urmat de actualul consilier local din Suruceni, Berezovschi Andrei.

Pe locul 5 este Draguțan Natalia – actuală consilieră locală în orașul Ialoveni, care candidează și pentru funcția de primar de Ialoveni.

În lista PLDM se mai numără actuala consilieră locală din Costești – Parascovia Bivol, care candidează și pentru funcția de primar de Costești.

Lista în întregime, înaintat de PLDM, la funcția de consilier raional, poate fi consultată mai jos:

candidati PLDM consilier raional 2023

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările