ialovenionline
PNL candidați raionali

Jumătate din cei înaintați de PNL la funcția de consilier raional Ialoveni domiciliază în Chișinău. Vezi întreaga listă a candidaților

1 noiembrie 2023
378 vizualizări

Partidul Național Liberal  a înaintat 19 de candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023, listă înregistrată prin hotărârea Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21). 

Conform tragerii la sorți, Partidul Național Liberal va fi pe locul 11 în buletinul de vot cu candidații la funcția de consilier raional, înainte de Partidul Liberal (14) Partidul Democrația Acasă (13), Partidul Schimbării (12) și după Partidul Șansă (10), PLDM (9), PCRM (8), CUB (7), Platforma DA (6), LOC (5), PDCM (4)PAS (3), PSDE (2), PSRM (1).

Din cei 19 candidați înaintați de PNL, 9 au indicat domiciliul în municipiul Chișinău, iar un candidat – orașul Fălești. Cinci candidați domiciliază în orașul Ialoveni, 3 sunt din Ruseștii Noi, iar unul este din Bardar. De asemenea, doar 4 candidați sunt membri PNL, restul – neafiliați politic.

Un alt detaliu este că 10 candidați nu au indicat un loc de muncă.

Primul în lista PNL este candidatul Partidului la funcția de primar de Ialoveni. Întreaga listă poate fi consultată mai jos:

candidati raionali PNL

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările