ialovenionline
candidati raionali Partidul Democratia Acasa

LISTĂ. 18 candidați ai Partidului Democrația Acasă, la funcția de consilier RAIONAL

1 noiembrie 2023
606 vizualizări

Partidul Democrația Acasă  a înaintat 18 candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023, listă înregistrată prin hotărârea Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21). 

Conform tragerii la sorți, Partidul Democrația Acasă va fi pe locul 13 în buletinul de vot cu candidații la funcția de consilier raional, după Partidul Schimbării (12), PNL (11), Partidul Șansa (10), PLDM (9), PCRM (8), CUB (7), Platforma DA (6), LOC (5), PDCM (4), PAS (3), PSDE (2), PSRM (1).

Prima în lista candidaților este actualul primar de Ruseștii Noi – Valentina Meșină. Aceasta este urmată de avocata Veronica Pascal, originară din Ulmu.

12 din cei 18 candidați ai Partidului Democrația Acasă sunt din Ruseștii Noi, iar 8 dintre aceștia candidează și pentru funcția de consilier local în Ruseștii Noi.

Întreaga listă poate fi consultată mai jos:

lista finala consilieri raionali Democratia Acasa

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările