ialovenionline
Partidul Schimbării candidați raionali

Cine sunt candidații Partidului Schimbării la funcția de consilier raional? Majoritatea – din Mileștii Mici

1 noiembrie 2023
562 vizualizări

Partidul Schimbării a înaintat 17 de candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023, listă înregistrată prin hotărârea Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21). 

Conform tragerii la sorți, Partidul Schimbării va fi pe locul 12 în buletinul de vot cu candidații la funcția de consilier raional, după PNL (11), Partidul Șansa (10), PLDM (9), PCRM (8), CUB (7), Platforma DA (6), LOC (5),  PDCM (4), PAS (3), PSDE (2), PSRM (1).

Din cei 19 candidați la funcția de consilier raional, 11 sunt din Mileștii Mici, 4 sunt din Ialoveni, unul este din Ruseștii Noi, iar un candidat indică domiciliul într-o localitate dintr-un alt raion – Căinari. De asemenea, 10 persoane nu indică profesia pe care o au, iar 8 persoane fie nu indică locul de muncă, fie sunt șomeri.

Primul în lista candidaților este Vadim Trofim, candidatul Partidului Schimbării și la funcția de primar al comunei Mileștii Mici. Restul listei este formată din persoane care candidează și la funcția de consilier local în Mileștii Mici sau Ialoveni.

Partidul Schimbarii candidati raionali 2
Partidul Schimbarii candidati raionali

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările