ialovenionline
candidați raionali PL

O elevă – printre cei înaintați de Partidul Liberal la funcția de consilier raional. Cine sunt ceilalți 18 candidați

2 noiembrie 2023
256 vizualizări

Partidul Liberal  a înaintat 19 de candidați la funcția de consilier în Consiliul Raional Ialoveni, pentru alegerile din 5 noiembrie 2023, listă înregistrată prin hotărârea Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale nr. 21 (CECE 21). 

Conform tragerii la sorți, Partidul Liberal va fi ultimul în buletinul de vot cu candidații la funcția de consilier raional, Partidul Democrația Acasă (13), Partidul Schimbării (12), PNL (11), Partidul Șansa (10), PLDM (9), PCRM (8), CUB (7), Platforma DA (6), LOC (5), PDCM (4)PAS (3), PSDE (2), PSRM (1).

Din cei 19 candidați, 8 sunt din Sociteni, 6 sunt din Ialoveni, 2 sunt din Văsieni, 1 – din Hansca, 1 – Dănceni, iar unul a indicat domiciliul sau reședința temporară în afara raionului Ialoveni, și anume în Chișinău. De asemenea, 9 candidați nu au indicat un loc de muncă. Dintre aceștia, patru sunt pensionari, iar o candidată este elevă născută în anul 2005.

Prima pe listă este Aliona Pașchevici – candidata Partidului Liberal și la funcția de primar de Sociteni. Întreaga listă poate fi consultată mai jos:

candidati raionali PL
candidati raionali PL 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările